Nyt badeværelse

Vi etablerer dit nye badeværelse til en god pris.

Eksperter i nyt badeværelse

Vi står klar til at etablere hele eller dele af dit nye badeværelse i Jægerspris og omegn. Vi har stor erfaring og garanterer altid en god pris. Kontakt os allerede i dag, hvis du har brug for et uforpligtende tilbud.

Skal du have renoveret gæstetoilettet eller måske trænger badeværelset i sommerhuset til en kærlig hånd?

Vi renoverer og etablerer nyt badeværelse i alle størrelser. Vi har stor erfaring på området og hjælper med alt fra udskiftning af sanitet til etablering af gulvvarme. Vi varetager også gerne hele entreprisen, så du kun har én kontaktperson og projektleder, som varetager hele ansvaret for etableringen af dit nye badeværelse.

Kontakt os allerede i dag og hør mere om vores proces ved etablering af nyt badeværelse.

En god pris

Hos Fremtidens VVS & Klima udfører vi store dele af renoveringen selv – også når vi står for hele entreprisen. Det betyder, at vi ikke får hjælp af en masse samarbejdspartnere, da vi selv har stor ekspertise i opføring af badeværelser. I sidste ende betyder det, at du får en lavere pris. Selvom vi ikke er de dyreste, garanterer vi et solidt og knivskarpt badeværelse i høj kvalitet. Det er nemlig vigtigt for os, at resultatet spiller 110%.

iso expert


Vi har i denne uge haft besøg af Fremtidens Vvs,hvilket vi ikke har fortrudt 👌 Vi har fået sat håndvask op,sat en brusekabine op og skiftet vores varmepumpe 😊 Vil gerne give dem 5 stjerne,bar for samlingen af brusekabinen,den krævede vist lidt tålmodighed 👌
Tak for godt arbejde.


Kontaktede firmaet vedr. problem. ( Kørt vanddæksel over med græsslåmaskine – ledning mm ødelagt) Hurtigt svar: det koster gratis og fikses straks ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️🌟
Super – og en glædelig overraskelse. Frygtede det værste Jytte, Silkeborg

3

Gode grunde til at vælge

Fremtidens VVS & Klima

Vi leverer fremtidssikre VVS-løsninger

  • Den bedste kvalitet

    Du får altid den højeste kvalitet, når du vælger os – og selvfølgelig til en god pris.

  • Personlig service

    Vi gør gerne lige dét ekstra, for at du får en god oplevelse med et godt resultatet.

  • Altid den rigtige pris

    Vi tilbyder altid vores kvalitetsarbejde til den bedste pris, og laver gerne et fast tilbud på dine ønsker.

Personlig service

Det er lige så vigtigt for os at levere omegnens bedste service, som det er at levere resultater i høj kvalitet. Det betyder, at vi tager os ekstra god tid til at sætte os ind i den enkelte opgave, så du føler dig imødekommet og til sidst står tilbage med et resultat, du kan have glæde af i mange år.

Kontakt din lokale VVS

Har du brug for et uforpligtende tilbud på dit nye badeværelse? Kontakt os på 22 37 39 83 eller ved at skrive til enten fvklima@outlook.dk eller via vores kontaktformular, så vender vi retur hurtigst muligt.

Kontakt Fremtidens VVS & Klima

Har du brug for et uforpligtende tilbud? Kontakt os her.

Vi besvarer henvendelser indenfor 24 timer timer i hverdagen.

Tilbud beregnes indenfor 14 dage, afhængigt af opgavens størrelse.

Kontaktformular

Vi besvarer henvendelser indenfor 24 timer på hverdage, men bestræber os på at besvare din henvendelse allerede samme hverdag.